Zahvala

“Zahvala poraja ljubezen. Je razumevanje, da nas ima nekdo rad, da nam iz obilja svojega duha podarja nekaj, kar potrebujemo, da smo počaščeni, ker nas jasno zaznava.” 

                                                                                                           (Daphne Rose Kingma)

 

Leto 2016 bo kmalu zopet le še bežen oris časa, dogodkov, srečanj, ki so se odvili. Kljub vsej naglici, v katero smo ujeti in jo doživljamo bi se želela iskreno zahvaliti vsem, ki ste nam v l. 2016 pomagali izvabiti nasmeh na usta tistih, ki so se znašli v stiski. V imenu kolektiva CSD Laško se iskreno zahvaljujemo: Občini Laško, Občini Radeče, Laškemu akademskemu klubu, donatorjem razstave Srčnost je naše drugo ime, Območnemu združenju Rdečega križa Laško, Župnijski Karitas Laško, Pivovarni Laško, Podjetju Monting SK d.o.o., Božičku za en dan, PBK-pleskanje in barvanje, Birobit, Gostinstvu Hochkraut, Zvezi prijateljev mladine Celje, predstavnikom City centra Celje, vsem posameznikom in podjetjem, ki ste nam pomagali, da je iz obraza obdarovanih za trenutek izginila sled skrbi.

 

Nekje sem zasledila, da smo ljudje angeli z enim samim krilom, zato lahko letimo samo, če ostanemo objeti – HVALA za vaš objem srčnosti in sočutja.

Polonca TERŠEK, prof.def
DIREKTORICA

Print Friendly, PDF & Email
2017-01-03T07:57:56+00:00 03. 01. 2017|obvestila|0 komentarjev

Napišite sporočilo